Bel de Delta Clinic, specialist in borstvergroting en liposuctie+32 (0) 14 43 01 43
Bel ons voor een afspraak!

Scheve neus en een neuscorrectie

De contouren in de neus vormen voor een groot deel de rest van ons gezicht. Doordat de neus in het midden dan het gezicht is geplaatst, kan dit een effect hebben op hoe de rest van het gezicht eruit komt te zien. Met het gezicht wordt naar buiten getreden, het is dan ook moeilijk om dit te verbergen.

Een symmetrisch gezicht is over het algemeen wat het aantrekkelijk maakt in de ogen van veel mensen. Weinig mensen hebben een perfect symmetrisch gezicht. Wanneer iemand echter een scheve neus heeft, kan dit heel goed duidelijk zijn voor de buitenwereld. Deze staat immers in het midden van het gezicht. Het valt daarom heel erg op. Een scheve neus is middels een neuscorrectie aan te passen.

Bobbel op de neus

Wat je bij veel mensen ziet, is dat er een bobbel aanwezig is op de neus. De neus heeft hierdoor een minder mooie vorm en dit kan als onaantrekkelijk worden ervaren. Wanneer dit voor iemand een probleem vormt, dan kan het een wens zijn om dit chirurgisch te laten verwijderen. Ook een bobbel op de neus kan middels met de neuscorrectie worden aangepast door een ervaren plastisch chirurg.

Een neuscorrectie is echter niet geschikt voor iedereen. Wanneer een ingreep gedaan wordt om een imperfectie uit de neus te verwijderen, dan kunnen plastisch chirurgen hulp bieden. Wil iemand een compleet andere neus krijgen, dan kan dat niet. Het is daarom altijd belangrijk om eerst een afspraak te maken in een kliniek met een plastisch chirurg. Er wordt vervolgens naar de neus gekeken en bepaald of de wensen die de patiënt heeft ook haalbaar zijn.
Meer informatie? Laat gerust iets weten. Wij helpen u graag vrijblijvend verder. U kan ons telefonisch contacteren op +32 (0) 14 43 01 43 of via het online contactformulier. Onze medewerkers behandelen zo spoedig mogelijk al uw vragen.