Bel de Delta Clinic, specialist in borstvergroting en liposuctie+32 (0) 14 43 01 43
Bel ons voor een afspraak!

Rimpels in het gelaat en de facelift

Ouder worden is heel gewoon. Iedereen krijgt ermee te maken. Toch vinden veel mensen het niet fijn dat ze ouder worden. Zo kunnen er bijvoorbeeld rimpels in het gelaat zichtbaar worden, wat natuurlijk een teken van ouderdom is. Dit terwijl iemand zich nog springlevend voelt. De rimpels laten echter aan de buitenwereld zien dat deze mensen ‘oud’ zijn. Middels een facelift is er iets te doen aan deze rimpels zodat ook het gezicht er weer zo jong uit kan komen te zien.

Het gezicht is het eerst waar mensen naar kijken, de rimpels zijn dan ook een doorn in het oog voor sommige mensen. Bij een facelift kan de huid worden strakgetrokken en kunnen deze rimpels dus worden verminderd of zelfs helemaal verdwijnen. De ingreep wordt door een plastisch chirurg uitgevoerd. Ook is er nog zoiets als een ooglidcorrectie, welke de rimpels rond de ogen kan verminderen. Dit is een minder ingrijpende operatie welke het gezicht van iemand met rimpels er direct een stuk jonger uit kan laten zien.

Een dergelijk ingreep is mogelijk bij een kliniek zoals de Delta Clinic. Wel is het altijd noodzakelijk om eerst een consult in te plannen met een plastisch chirurg, die kan kijken naar het gezicht en de wensen. Ook wordt er tijdens zo’n besproken hoe een dergelijk ingreep precies in zijn werking gaat en is er ruimte voor vragen.
Meer informatie? Laat gerust iets weten. Wij helpen u graag vrijblijvend verder. U kan ons telefonisch contacteren op +32 (0) 14 43 01 43 of via het online contactformulier. Onze medewerkers behandelen zo spoedig mogelijk al uw vragen.