Bel de Delta Clinic, specialist in borstvergroting en liposuctie+32 (0) 14 43 01 43
Bel ons voor een afspraak!

Plastische chirurgie

plastische chirurgie AntwerpenOverweegt u plastische chirurgie? Delta Clinic, te Lichtaart/ Kasterlee, informeert u waarheidsgetrouw, objectief, relevant, verifieerbaar, discreet en duidelijk over al haar diensten. Voor welke behandeling u ook een beroep doet op ons, ons team van plastisch chirurgen gaat steeds uiterst voorzichtig en veilig te werk om u een efficiënte oplossing te bieden.

Wat is plastische chirurgie?

De naam “plastisch” komt van het Griekse plastikos, wat ‘verandering’ of ‘vervorming’ betekent. Plastische chirurgie is met andere woorden het veranderen of vervormen van iemands lichaam. Het is een chirurgisch specialisme dat het uiterlijk aanpast uit esthetisch en/of functioneel oogpunt. Officieel heet deze specialisatie eigenlijk “plastische, reconstructieve- en handchirurgie”, want het vak bestaat uit veel meer dan alleen esthetische chirurgie. Delta Clinic richt zich voornamelijk op de esthetische (cosmetische) plastische chirurgie.

Cosmetische en plastische chirurgie

Plastische chirurgie kan bestaan uit het herstellen van aangeboren of opgelopen lichamelijke verminkingen (= reconstructieve chirurgie), maar ook uit cosmetische operaties zonder medische noodzaak. In dat geval gaat het veeleer om het psychisch welbevinden van de patiënt. Net als in de reconstructieve chirurgie besteedt de esthetische chirurgie aandacht aan het herstel van de functie en vooral de vorm van bepaalde delen van het lichaam.

Soms is er nauwelijks een onderscheid tussen esthetische en reconstructieve chirurgie en overlappen ze elkaar zelfs. Als de plastisch chirurg een geboorteafwijking reconstrueert (zoals een hazenlip) zorgt hij naast het herstel van de functie van de lip ook voor het esthetische aspect, want dat is minstens even belangrijk; het opgroeiende kind moet niet te sterk aan zijn afwijking herinnerd worden als het in de spiegel kijkt.

Plastische chirurgie en haar voor- en nadelen

Delta Clinic staat borg voor een eerlijke en transparante aanpak. Tijdens verschillende persoonlijke ontmoetingen bespreken we samen uitvoerig uw klachten, wensen en verwachtingen, en kijken naar wat we voor u kunnen betekenen binnen uw budget. Tijdens deze consultaties komen naast de voordelen ook de nadelen van de ingreep aan bod, zodat u goed weet waar u voor staat. Uiteraard beogen we een minimum aan complicaties, bij een gunstige fysieke en mentale evolutie.

Esthetische  chirurgie bij Delta Clinic, te Lichtaart in de provincie Antwerpen

Delta Clinic garandeert u van begin tot einde een persoonlijke begeleiding met de grootste zorg en aandacht, wélke ingreep u ook ondergaat. Alle stafleden van Delta Clinic hebben ruime ervaring in de esthetische chirurgie. Maak hier kennis met het ervaren team van Delta Clinic.

Plastisch chirurg Antwerpen

Delta Clinic vindt u in Lichtaart- Kasterlee. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u ons contacteren op het telefoonnummer +32 (0) 14 43 01 43 of via het e-mailadres info@deltaclinic.be. Onze medewerkers staan u graag te woord!

 

Een aantal van onze ingrepen: Borstvergroting | Borstverkleining | Liposuctie | Buikwandcorrectie | Facelift | Kincorrectie | Schaamlipcorrectie | Neuscorrectie | Lipofilling | Mommy Makeover