Bel de Delta Clinic, specialist in borstvergroting en liposuctie+32 (0) 14 43 01 43
Bel ons voor een afspraak!

Mommy Makeover

Zwanger zijn is misschien wel de mooiste periode in het leven van een vrouw. Een kindje ter wereld brengen is magisch en betekent een nieuw begin. Maar voor het lichaam kunnen de gevolgen van een zwangerschap en bevalling verwoestend zijn. Onze specialisten hebben daar een antwoord op: een Mommy Makeover.

Wat is een Mommy Makeover?

Tijdens de zwangerschap en de periode die daarop volgt ondergaat het lichaam verscheidene veranderingen. De huid wordt op sommige plaatsen uitgerekt, sommige lichaamsdelen verliezen de strijd tegen de zwaartekracht en de heupen, buik en billen worden zwaarder. Weinig vrouwen zien er na hun bevalling en het geven van borstvoeding hetzelfde uit als voorheen.

Vaak kunnen zalfjes, diëten en oefeningen niet zorgen voor het nodige resultaat. Een Mommy Makeover is dan een manier om alle sporen van zwangerschap, bevalling en borstvoeding in één keer te laten verdwijnen.

Hoe gaat een Mommy Makeover in zijn werk?

Delta Clinic is een van de weinige klinieken in België die een Mommy Makeover aanbieden. Samen met de patiënte bekijkt de plastisch chirurg welke behandelingen het meest geschikt zijn: een liposuctie, een buikwandcorrectie, een borstlift, een borstvergroting of –verkleining, of een combinatie van behandelingen.

Naargelang de gekozen ingrepen bepaalt de chirurg hoeveel operaties er zullen volgen. Sommige ingrepen kunnen in één enkele operatie gecombineerd worden, maar soms is een tweede operatie nodig voor een optimaal resultaat. De behandelende arts licht de patiënte steeds zo uitvoerig mogelijk in over de behandelingen en de herstelperiode.

Mommy Makeover bij Delta Clinic

Wilt u meer informatie over de ingreep en over de prijs van een mommy makeover? Contacteer dan Delta Clinic, gezondsheidscentrum voor regio Kasterlee en omgeving. U bereikt ons op het telefoonnummer +32 (0) 14 43 01 43 of via het e-mailadres info@deltaclinic.be.