Bel de Delta Clinic, specialist in borstvergroting en liposuctie+32 (0) 14 43 01 43
Bel ons voor een afspraak!

Lipofilling

behandeling lipofillingOns lichaam is onderhevig aan invloeden van buitenaf, maar ook van binnenuit, het verouderingsproces. Dat is een natuurlijk gegeven en heel normaal, en toch is het voor velen moeilijk dat te aanvaarden. Lipofilling kan hier soelaas bieden.

Wat is lipofilling?

Lipofilling is een revolutionaire techniek om overtollig vetweefsel op een bepaalde plek in het lichaam weg te nemen, het te reïnjecteren op een andere plaats waar het lichaam over een tekort aan vet beschikt en het daar vast te zetten zodat het geïntegreerd geraakt. Het is dus een vorm van liposculptuur, maar met recyclage van het eigen vetweefsel.
De behandeling kan veilig op verschillende plaatsen van het lichaam toegepast worden. Dat kan gaan van een lipofilling van de billen tot een lipofilling van het gelaat. Ook een borstvergroting kan worden uitgevoerd. Doordat er geen lichaamsvreemde producten worden gebruikt zijn de resultaten erg goed. Het resultaat is een verjongde indruk.

Hoe gaat lipofilling in zijn werk?

Tijdens de eerste ontmoeting bespreken we uitvoerig wat de behandeling inhoudt. Daarna bekijken we de plaatsen waar u graag een volumetoename had gezien en waar en hoeveel vet we kunnen wegnemen om zeker te zijn van de gewenste resultaten.
Naargelang de plaats voeren we de behandeling uit onder plaatselijke of volledige verdoving. Zo wordt een gelaatsaugmentatie onder gedeeltelijke verdoving uitgevoerd en een borstaugmentatie onder analgosedatie. Na een zorgvuldige ontsmetting halen we het overtollige vet weg, dat in een centrifuge gefragmenteerd wordt in olie, serum en puur vetweefsel. Het pure vet wordt op deze manier perfect geïsoleerd en ingespoten op de gewenste plaatsen. Het resultaat is een verjonging met een minimum aan wondjes en littekens achteraf.

liposculptuurVoor- en nadelen

Lichaamseigen vetweefsel zorgt voor een minimum aantal complicaties in vergelijking met kunstmatige fillers en de huid van het behandelde gebied wordt achteraf ook sterker en elastischer. In tegenstelling tot prothesen is een lipofilling van de borsten quasi pijnloos. Een mogelijk nadeel is dat door de transplantatie er wat cellen afsterven. Meeste mensen zijn na 1 keer tevreden. Indien een hoger volume bereikt wil worden is een 2de zitting vaak nodig.

De behandeling bij Delta Clinic

Lipofilling is één van de meest gevraagde en uitgevoerde ingrepen bij Delta Clinic. Voor verdere informatie of een afspraak kunt u ons contacteren op het telefoonnummer +32 (0) 14 43 01 43 of via het e-mailadres info@deltaclinic.be. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u het advies dat u nodig hebt.