Bel de Delta Clinic, specialist in borstvergroting en liposuctie+32 (0) 14 43 01 43
Bel ons voor een afspraak!

Gezicht en uitstraling verjongen door facelift

Iemand zijn innerlijk is natuurlijk het belangrijkste, maar ook het uiterlijk speelt een belangrijk rol voor veel mensen. Iedereen wil er goed uitzien. Sommige mensen zijn echter ontevreden over hoe ze er uitzien. Wanneer er rimpels op komen in het gezicht, is dit vaak iets waar mensen zich aan storen, het is een teken van ouderdom.

Sommige mensen met rimpels overwegen een cosmetische ingreep uit te laten voeren in een kliniek zoals Delta Clinic. Er zijn 2 ingrepen om de rimpels in het gezicht de verminderen. De eerste is een facelift, waarbij het gehele gezicht strakker getrokken wordt en de rimpels op deze manier worden verminderd. De tweede ingreep is de ooglidcorrectie, welke zicht niet op het gehele gezicht richt, maar enkel op het gebied rond de ogen. De zogenaamde kraaienpootjes kunnen hiermee worden verminderd. Deze laatste ingreep uit de plastische chirurgie, is een stuk minder ingrijpend met vaak toch een mooi resultaat.

Een consult met een chirurg om naar het gezicht te kijken

Er zijn diverse facelift technieken beschikbaar bij de Delta Clinic. Het is altijd belangrijk om eerst een consult in te plannen met een ervaren plastisch chirurg, die naar uw wensen en het gezicht kan kijken. Er kan dan bepaald worden wat het beste bij uw wensen past. Ook wordt er tijdens een consult veel uitgelegd over de manier waarop een eventuele ingreep zal verlopen, ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen.
Meer informatie? Laat gerust iets weten. Wij helpen u graag vrijblijvend verder. U kan ons telefonisch contacteren op +32 (0) 14 43 01 43 of via het online contactformulier. Onze medewerkers behandelen zo spoedig mogelijk al uw vragen.