Bel de Delta Clinic, specialist in borstvergroting en liposuctie+32 (0) 14 43 01 43
Bel ons voor een afspraak!

Facelift

faceliftOns gezicht krijgt het vaak zwaar te verduren. Invloeden van buitenaf, zoals de straling van de zon en de vervuiling, beïnvloeden de gezondheid en voorkomen van ons gelaat, maar ook andere factoren: stress, roken, leeftijd en zwaartekracht vormen de belangrijkste factoren die invloed hebben op ons gelaat. Een facelift kan de oplossing zijn om deze effecten weg te werken.

Wat moeten we verstaan onder een facelift?

De facelift bestaat eigenlijk uit een reeks van mogelijke plastische ingrepen, en vormt daardoor een categorie op zichzelf. Voorhoofdslift, mid-facelift en halslift zijn enkele voorbeelden. Men kan een facelift op maat van de patiënt uitvoeren.

Bij de klassieke facelift maken we van voor het oor tot erachter een incisie, spannen de onderhuidse weefsels als vet en spieren aan en verwijderen het huidoverschot.

Liftings zijn vooral interessant voor het verzachten van plooien in de onderste helft van het gelaat. Het gaat dan meestal om een combinatie van een lifting van wangen en hals. Om een facelift aan te vullen of te verbeteren zijn er nog talloze bijkomende behandelingen mogelijk, zoals een ooglidcorrectie, een wenkbrauwlift, het afschaven van de rimpeltjes van de bovenlip, en een laserbehandeling voor de hele fijne rimpels in het gelaat.

De minifacelift: wat houdt deze vorm van facelift precies in?

Een MACS-minilift of minifacelift is in feite een beperkte lifting, zowel in de lengte van de incisie als de uitgebreidheid van de dissectie. De MACS (Minimal Access Cranial Suspension) liftingtechniek is nieuw, wijdverspreid en populair omdat het herstel minder lang duurt en de resultaten toch behoorlijk zijn en blijven over een langere termijn. De innovatie bestaat in het aanbrengen van tractiedraden die de onderhuidse weefsels naar boven ophangen (cranial suspension).

Een minilift is aangewezen om een gelaat op te frissen als de schade nog niet te groot is. Hij wordt meestal toegepast vanaf 45 jaar. Een kortere genezingstijd, minder risico’s op complicaties en kortere littekens zijn de belangrijkste voordelen.

Facelift bij Delta Clinic

Delta Clinic kiest voor een individuele aanpak om uw gezicht weer een stralender voorkomen te bezorgen. Ons aanbod van verjongende chirurgie is heel uiteenlopend, net zoals de verschillende facelifttechnieken.

Overweegt u een facelift? Als gezondheidscentrum is Delta Clinic een betrouwbare partner met een ervaren team. Onze plastische chirurgen zijn er zich van bewust dat uw gelaat uw visitekaartje is en dus ook met de beste zorgen behandeld moet worden.

Voor meer informatie en prijzen voor een facelift op maat: contacteer ons op het telefoonnummer +32 (0) 14 43 01 43 of via het e-mailadres info@deltaclinic.be.

Delta Clinic, Kasterleesteenweg 95, B-2460 Lichtaart