Bel de Delta Clinic, specialist in borstvergroting en liposuctie+32 (0) 14 43 01 43
Bel ons voor een afspraak!

De neus aanpassen met een neuscorrectie

In de cosmetische chirurgie zijn er veel ingrepen die betrekking hebben op het gezicht. Zo is er bijvoorbeeld de neuscorrectie, die de stand van de neus chirurgisch kan aanpassen. De neus speelt voor veel mensen een belangrijk rol, deze staat namelijk in het midden van het gezicht en is dan ook prominent aanwezig en zorgt voor het uiterlijk in het gezicht.

Een grote neus is voor sommige mensen niet prettig. De balans in het gezicht kan op deze manier worden verstoord. De neuscorrectie is een ingreep die chirurgisch de stand kan aanpassen. De omvang kan bijvoorbeeld worden aangepast, maar ook de stand kan worden veranderd. Als de neus bijvoorbeeld scheef is of er is een bobbel aanwezig op de neus die iemand graag zou zien verdwijnen. Er zijn tevens mogelijkheden bij de ingreep om de luchtinname te vergroten, wat kan bijdragen aan het verminderen van het snurken.

Niet alle wensen bij een neuscorrectie zijn mogelijk

Een neuscorrectie is zeker niet voor iedereen geschikt. De ingreep heeft als doel om imperfecties in de neus te corrigeren, het ombouwen van de neus tot iets compleet anders is geen optie. Het is daarom altijd belangrijk om eerst een consult aan te vragen met een gespecialiseerd plastisch chirurg, zodat er naar de wensen geluisterd kan worden. Zo kan de chirurg meer informatie geven over de ingreep en bepalen of de wensen haalbaar zijn. Bij de Delta Clinic kunt u een afspraak maken voor een dergelijk consult met een chirurg.
Meer informatie? Laat gerust iets weten. Wij helpen u graag vrijblijvend verder. U kan ons telefonisch contacteren op +32 (0) 14 43 01 43 of via het online contactformulier. Onze medewerkers behandelen zo spoedig mogelijk al uw vragen.