Bel de Delta Clinic, specialist in borstvergroting en liposuctie+32 (0) 14 43 01 43
Bel ons voor een afspraak!

Buikwandcorrectie na zwangerschap van een vrouw

Nieuw leven op de wereld zetten is 1 van de mooiste dingen die er kunnen gebeuren. De zwangerschap is natuurlijk vaak zwaar, maar een nieuw en gezond kindje in je armen houden is toch wel iets heel erg moois. Na de zwangerschap wordt het bij sommige vrouwen duidelijk dat de zwangerschap toch wel een flinke aanslag op het lichaam is geweest. Sommige vrouwen hebben hier totaal geen last van, terwijl het bij anderen juist heel duidelijk zichtbaar is. Rond de buik zijn de tekenen vaak het meest zichtbaar. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de buik wat is gaan hangen of dat er veel loszittende huid rond de buik zichtbaar is.

De buikwandcorrectie

Met een buikwandcorrectie is het mogelijk om de tekenen van de zwangerschap (deels) te verminderen. Zo kan bijvoorbeeld overtollig vel rond de buik worden weggewerkt met de ingreep. Ook is er een ingreep die de mommy makeover heet, dit is een ingreep die naast de buikwandcorrectie ook de borsten behandeld. Dit kan een borstlift of een borstvergroting zijn. De ingreep wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg. Wel is het altijd belangrijk om eerst een consult in te plannen met een plastisch chirurg. Er zal altijd naar de buik gekeken moeten worden en moeten worden bepaald of de wensen haalbaar zijn.
Meer informatie? Laat gerust iets weten. Wij helpen u graag vrijblijvend verder. U kan ons telefonisch contacteren op +32 (0) 14 43 01 43 of via het online contactformulier. Onze medewerkers behandelen zo spoedig mogelijk al uw vragen.