Bel de Delta Clinic, specialist in borstvergroting en liposuctie+32 (0) 14 43 01 43
Bel ons voor een afspraak!

Borstvergroting

Featured_BreastLift1Is een borstvergroting iets voor jou?

Een borstvergroting is één van de meest uitgevoerde esthetische ingrepen en dit is niet verwonderlijk.                    Als één van de belangrijkste seksuele aantrekkingspunten bepalen borsten mee de schoonheid van een vrouw. Mooie borsten verbeteren bij vele vrouwen hun zelfbeeld en zelfvertrouwen! Zij benadrukken de vrouwelijke charme en staan symbool voor een vruchtbaar en gezond lichaam.

Uit onderzoek blijkt dat vele vrouwen niet tevreden zijn met hun borsten. De enen vinden ze te klein, anderen vinden ze te slap of slecht van vorm. Vooral na een zwangerschap en na borstvoeding verliezen vele borsten hun originele vorm zodat sneller een borstvergroting overwogen wordt. Ook het huidige modebeeld draagt ertoe bij vermits grote borsten vaak als mooier en vrouwelijker worden beschouwd.

Hoe gaan we te werk?    

Een borstvergroting gebeurt meestal met prothesen. Een alternatief is lipofilling of vet transfer van eigen vet. Hier wordt met een liposuctie vet afgenomen uit de buik-of bilstreek en na zuivering ingebracht in de borsten.

Bij ons gebeurt de borstvergroting onder volledige verdoving ( analgo-sedatie) door een ervaren anesthesist. Er worden analgetica gegeven tegen de pijn en een antibioticum om elke infectie te voorkomen.

De ingreep duurt ongeveer één uur. Daarna  verblijft u in de verkoeverkamer of ontwaakruimte (recovery) onder de hoede van een ervaren verpleegster.

Na 1 à 2 uur kan u terug naar huis. U krijgt de nodige voorschriften voor pijnmedicatie en instructies voor verzorging mee.

Kostprijs borstvergroting

De Delta Clinic garandeert u voordelige prijzen gecombineerd met een hoge kwaliteit. De kostprijs van uw borstvergroting omvat vakkundigheid, kwaliteit en een voorspelbaar resultaat. Met onze expertise hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken. Onze dokters hebben ervaring met reeds meer dan 3000 succesvolle borstvergrotingen.

Een overzicht van onze prijzen:

  • Een borstvergroting met eigen vet of lipofilling: € 3.495
  • Borstprothesen: ronde cohesive siliconen prothesen (Sebbin): € 3.495
  • Borstprothesen: ronde cohesive siliconen prothesen ( Motiva): € 3.795
  • Prothesewissel: + € 800

In deze prijs is volledige anesthesie of analgo-sedatie en peroperatieve medicatie inbegrepen.

Een sport BH is niet inbegrepen. De prijs bedraagt € 50 .

Lichtaart – Kasterlee is een interessante uitvalsbasis.

De Delta Clinic is gelegen in de provincie Antwerpen, in Lichtaart-Kasterlee. Gemakkelijk bereikbaar via de E34 en E313 vanuit alle hoeken van Vlaanderen en net over de Belgisch-Nederlandse grens voor onze talrijke Nederlandse patiënten. Slechts een half uurtje auto rijden vanuit Antwerpen, Breda, Tilburg en Eindhoven.

Volgens onze patiënten is Kasterlee de ideale omgeving om in alle rust even te bekomen van hun ingreep. Patiënten die na hun borstvergroting een overnachting wensen,vinden in elke prijscategorie een hotel of B&B in de buurt.

Delta Clinic, Kasterleesteenweg 95,  B-2460 Lichtaart, +32 (0) 14 43 01 43