Bel de Delta Clinic, specialist in borstvergroting en liposuctie+32 (0) 14 43 01 43
Bel ons voor een afspraak!

Prijzen borstvergroting

Een borstvergroting is een standaardoperatie geworden in de westerse wereld. Meer en meer vrouwen kiezen nu voor deze ingreep.

Hierdoor worden de prijzen sterk gedrukt wat drempelverlagend werkt.

Hieronder vindt u ook meer informatie over de redenen om tot een borstvergroting over te gaan.

Daling van prijzen voor borstvergroting.

implantsEen borstvergroting is een nieuwe trend in de esthetische sector. Daar waar vrouwen vroeger ontkenden een schoonheidsoperatie te hebben ondergaan,komen ze er nu voor uit en zijn er zelfs trots op. Door deze veralgemeende acceptatie worden er op grote schaal prothesen gestoken waardoor de prijzen van de borstvergrotingen een sterke daling kennen. Sommige klinieken houden de vroegere prijzen aan. Onze kliniek rekent de kortingen door aan de patiënt zodat wij een kwaliteitsprothese en de beste chirurgische expertise kunnen aanbieden aan de meest competitieve prijs.

Indicaties voor borstprothesen :

Slappere borsten na een zwangerschap of na een borstvoedingsperiode: de borsten gaan hangen, voelen slap aan en lijken soms kleiner dan vroeger. Dit geeft bij velen een verstoring van hun zelfbeeld waarvoor een borstvergroting een goede oplossing is

Een andere groep  bestaat uit vrouwen die sterk vermagerd zijn. Vrouwen die veel zijn afgevallen hebben last van kleinere en slappere borsten wanneer ze hun streefgewicht hebben bereikt. Ook deze vrouwen verlangen naar een borstvergroting zodat hun make-over volledig is.

Hypoplasie.  Hier zijn de borsten van nature in groei achtergebleven. Voor de meeste vrouwen leidt dit tot een laag zelfvertrouwen, waardoor een borstvergroting vaak de enige oplossing lijkt te zijn.

Een borstamputatie is een andere reden om de borsten te vergroten met prothesen.

Door de verhoogde vraag naar vergrotingen met prothesen wordt de prijs goedkoper. Wenst u de redenen van vrouwen die u vooraf gingen te bekijken? Ga dan verder naar het thema borstvergroting ervaringen.

Een kort overzicht van de prijzen van onze borstvergrotingen:

  • Een borstvergroting door eigen vet= Lipofilling: € 1950
  • Borstprothesen met ronde cohesive siliconen prothese (Sebbin): € 2.595
  • Borstprothesen met ronde cohesive siliconen prothese (Motiva): € 2.795
  • Borstprothesen met anatomische cohesive siliconen prothesen (Eurosilicone): € 2.995